Som una empresa nascuda el 2010 dedicada a l’arboricultura, i arranjament d’espais verds. Situada entre Arenys de Munt i Sant Iscle de Vallalta, la nostra àrea de treball és el Maresme i rodalia però quan cal ens desplacem a qualsevol punt de la geografia catalana. Estem especialitzats en la poda d’arbres i poda en alçada amb grimpada o cistella i, així com en la tala d'arbres amb caiguda controlada. Oferim els nostres serveis a particulars, empreses i ens públics tant en l’àmbit forestal com urbà.

Oferim un servei de qualitat: ens encarreguem de la gestió dels permisos i la retirada de restes vegetals i ho deixem tot net i recollit. Treballem amb la màxima seguretat: tots els EPI’S reglamentaris, sense presses i amb tots els protocols de seguretat establerts. Oferim la garantia que ens dóna la nostra assegurança de responsabilitat civil especialitzada en arboricultura a través de la A.E.A. (Asociación Española de Arboricultura), i responem per qualsevol incident que es pogués ocasionar.

EL NOSTRE OBJECTIU

Volem millorar la vida dels arbres i el seu entorn oferint un servei de qualitat basat en els nostres coneixements d’arboricultura, amb formació constant i divulgació dels coneixements actuals de l’arbre. Per dur a terme aquests objectius, utilitzem les tècniques més modernes de grimpada i arboricultura que ens ajuden a garantir la seguretat del podador/arborista, i asseguren que tant l’arbre com el mobiliari no pateixin desperfectes. Tenim com a referència als països més avançats de la Unió Europea pel que fa al tractament que es dóna als arbres.

LA NOSTRA FILOSOFIA

Es basa en el respecte per l’arbre. Està demostrat científicament que respectar el funcionament natural de l’arbre li garanteix una millor salut, ens dóna més seguretat, i així és quan poden desplegar tot el seu potencial. També acostuma a ser l'opció més econòmica a mitjà i llarg termini.

Per això a Vertiverd apliquem aquests coneixements i ens fixem en les necessitats dels arbres. Perquè qui millor coneix les necessitats dels arbres són ells mateixos!

EN QUÈ ENS DIFERENCIEM?

Treballem amb la màxima seguretat, de forma curosa i metòdica. Estem en constant procés de formació, i gràcies al nostre coneixement i experiència, som capaços d'oferir la solució €CO-LÒGICA: el que és més lògic per l'ecosistema i per la butxaca.

 

Isaac


ISAAC
Arborista amb una amplia formació: Arboricultura, poda, gestió i manteniment d'arbres, biomecànica de l'arbre, poda en alçada, arrels, gestió d'arbrat urbà, seguretat en grimpada arbòrea, motoserrista, primers auxilis.