T'ASSESSOREM I TROBEM LA MILLOR SOLUCIÓ PER A TU I PER AL TEU ARBRE.

 

Necessites talar un arbre?

A Vertiverd som especialistes tant en la tala d’arbres amb abatiment directe, com en la tala d’arbres amb desmuntatge i caiguda controlada.

Prioritzem la seguretat dels treballadors i de la teva llar utilitzant cordes, politges i frens per tal de talar l’arbre en seccions i no malmetre el teu jardí, casa, etc. També posem al teu servei la nostra assegurança de responsabilitat civil especialitzada en arboricultura, per oferir-te una garantia total.

Utilitzem sistemes homologats en la tala d’arbres en alçada, un tipus de material molt específic per realitzar treballs d’arboricultura amb total seguretat.

Nosaltres ens encarreguem de les restes vegetals i troncs. Els podem dur al punt verd més proper, o si ho desitges, te’ls trossegem perquè els puguis aprofitar com a llenya per a la teva llar de foc o estufa.

Fem fàcil el que sembla difícil!

Vols fer una poda en alçada d’un arbre o palmera?

Fem poda en alçada d’arbres i palmeres, respectant els arbres i el seu funcionament biològic.

La poda pot ser una de les operacions més delicades pels arbres i palmeres. Una poda inadequada pot produir modificacions importants en l’estructura de l’arbre i com a conseqüència generar arbres perillosos. També afavoreix les malalties i plagues i pot arribar a provocar la mort prematura de l’arbre.

A Vertiverd practiquem la poda d’arbres en alçada de la forma més adequada per a tu i per les necessitats de l’arbre. Sempre amb la total seguretat de no malmetre el teu jardí.

Tenim un gran coneixement de les diferents espècies i tècniques de grimpada, això ens permet dur a terme la poda més adequada en cada cas amb totes les garanties de seguretat.

Amb Vertiverd els teus arbres estan en bones mans i et garantim una poda correcta, respectuosa i segura per a tu i pel teu arbre.

Contacta amb nosaltres i et farem una proposta sense cap compromís.